Home > Betonlook aanrechtbladen

Betonlook aanrechtbladen

Een keuken met een betonnen aanrechtblad is prachtig om te zien: het geeft je keuken een moderne uitstraling met zo'n stoere industriële look. De mogelijkheden van een betonlook aanrechtblad zijn eindeloos. Bij WoodEmotions maken wij aanrechtbladen van beton namelijk op maat en ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit is niet mogelijk bij keukenbladen van volledig beton omdat deze te zwaar zijn. Daar komt bij dat betonlook minder kwetsbaar is dan massief beton, waardoor de kans op beschadigingen veel kleiner is. Geen wonder dat er steeds meer beton(look) in keukens te zien is. Wil je ook een betonlook aanrechtblad in jouw keuken? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe deze aanrechtbladen jouw keuken een moderne industriële uitstraling geven.

Offerte aanvragen

Eindeloos veel mogelijkheden van betonlook aanrechtbladen

Aanrechtblad met opties
Aanrechtblad met opties
Betonlook keukenbladen inclusief aanvullende opties
Ontdek de mogelijkheden
Complete keuken
Complete keuken
Goedkope keuken met betonlook aanrechtblad?
Ontdek de mogelijkheden
Keukenrenovatie
Keukenrenovatie
Is jouw keuken toe aan een (kleine) vernieuwing?
Ontdek de mogelijkheden

Keukenbladen van betonlook op maat door WoodEmotions

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om beton(look) in je keuken te plaatsen. Bij WoodEmotions zijn aanrechtbladen in bijna elke kleur, vorm en stijl verkrijgbaar. Laat je daarom inspireren door onze projecten.

Ook beton in de keuken? Neem contact met ons op

Heb je interesse in een betonlook aanrechtblad? Of je nou een compleet nieuwe keuken wilt, of simpelweg wat nieuws aan je keuken wilt toevoegen. Bij WoodEmotions kan het allebei. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n stoere industriële keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes verzekerd!

 
Opzoek naar een specialist in hout en beton? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2019 WoodEmotions