Home > Betonlook meubels

Betonlook meubels op maat!

Beton is een prachtig materiaal om meubels mee te maken. Het is sterk, waterdicht, onverwoestbaar en mooi! In onze werkplaats maken we er aanrechtbladen, kookeilandbladen, badkamer-, tv-, wijn en buitenmeubels van. Beton geeft al deze bladen en meubels een robuuste en stoere uitstraling. Wij maken meubels die volledig van beton zijn en meubels in betonlook.

Een betonlook meubel (ook wel beton-ciré of beal) bestaat uit een houten constructie met een laagje beton of cement. De cementlaag bestaat uit een mengsel van hars (i.p.v. water) en speciaal cement voor een sterke en waterafstotende laag.

Een betonlook meubel is vele malen lichter dan een massief betonmeubel en dus makkelijker te verplaatsen. Ook is betonlook veelzijdiger. Het kan grof, fijn of leisteenachtig afgewerkt worden en de variatie in kleuren is eindeloos. Alec Signer is gespecialiseerd in werken met beton en betonlook. Door zijn kennis en ervaring kan hij een hybride tussen beton en steen maken. Deze vorm gaat een stap verder dan een betonimitatie. Het resultaat is een meubel met een geheel eigen karakter, waarbij het lijkt alsof het uit één stuk gegoten is.

Bekijk projecten Direct contact

Betonlook design

Deze salontafel met bijpassende krukjes/bijzettafels is ontworpen door designer Alec Signer. Charmant, subtiel en toch stoer! Zo zie je maar: een betonlook meubel op maat hoeft absoluut niet lomp of grof te zijn! Dit model is in diverse kleurencombinaties te krijgen, zowel voor de buitenkant als de binnenkant.

Beton of betonlook meubels

Beton en betonlook is echt niet alleen voor aanrechtbladen en eettafels. Ook andere meubels van beton of betonlook zijn een aanwinst voor je interieur. Denk aan een tv-meubel, een dressoirs, een boekenkast of een tuinbank. Ook in de badkamer past een betonlook meubel als geen ander. Beton geeft meubels een unieke en robuuste uitstraling. Hierdoor staat beton(look) mooi in vrijwel alle interieurstijlen. Modern, landelijk, klassiek, vintage? Beton geeft het extra klasse en eigenheid. Beton en betonlook meubels zijn onderhoudsvriendelijk en water- en weerbestendig. Betonlook meubels zijn relatief licht, in tegenstelling tot meubels van massief beton en dus makkelijk te verplaatsen.

Bekijk projecten Direct contact

Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2023 WoodEmotions