Home > Beoordelingen

Beoordelingen

WoodEmotions spendeert weinig geld aan dure reclame, wij investeren liever in betaalbare service en kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk.

2 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 10/10
10/10
Keuken renovatie

Onze vraag leek eenvoudig maar was dat beslist niet. Na 17 jaar dagelijks gebruik was onze keuken aan vernieuwing toe. Lades liepen niet lekker meer, deurtjes sloten niet goed, eentje lag er zelfs uit; kortom, de tijd had zijn werk gedaan. Mijn vrouw was echter nog altijd erg blij met het ontwerp dat zij destijds gekozen had en wilde eigenlijk dezelfde keuken opnieuw met alleen vernieuwde apparatuur. WoodEmotions zag hier mogelijkheden toe door alleen de frontjes te handhaven (die inderdaad nog in prima staat waren) en alles daarachter te vervangen en up-to-date te brengen compleet met nieuwe high-end houten aanrechtbladen.
Met veel begrip voor het invasieve effect van hun werkzaamheden heeft WoodEmotions de vernieuwing in vier dagen voor ons afgerond waarbij hun medewerkers op een zeer prettige manier bij ons te gast waren.

René
Baarn - 5 maart 2018
10/10
Aanrechtblad, keukenapparatuur en eikenhouten legplanken

Wij zijn erg blij met ons aanrechtblad, keuken apparatuur en eiken legplanken. Alec van WoodEmotions heeft fantastisch werk geleverd, goede communicatie en een goede prijs.

Jeroen
Utrecht - 4 oktober 2017
Op zoek naar een specialist in hout en beton? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2021 WoodEmotions