Home > Beoordelingen

Beoordelingen

WoodEmotions spendeert weinig geld aan dure reclame, wij investeren liever in betaalbare service en kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk.

5 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
9/10
Keuken op maat en bijkeuken kastenwand op maat

Graag beveel ik Woodemotions van harte aan. Omdat wij geen 100% match voelden bij de gesprekken met andere keukenleveranciers/interieurbouwers, kwamen we via Google uit bij Alec Signer van Woodemotions. Meteen vanaf het eerste contact kregen we het gevoel dat we begrepen werden in onze wensen. Onze ruimte had echt maatwerk nodig, een oud huis waarin alle muren schots en scheef staan en waar geen standaard keuken in past. Woodemotions levert vakwerk en alle wensen worden omgezet naar prachtige oplossingen waarbij sterk wordt meegedacht in het beschikbare budget. Alec brengt een persoonlijke benadering mee, is innovatief en creatief wat betreft zijn ideeën, hij luistert goed, een vakman pur sang. Bij installatie maakten we kennis met zijn collega's, allemaal even behulpzaam, vriendelijk en netjes. Wij genieten iedere dag weer van onze keuken en alles functioneert goed. Bij twijfel wil ik adviseren om zeker het gesprek met Alec aan te gaan!

Ilona
Loenen aan de Vecht - 1 december 2022
10/10
Tv meubel

Een tijd geleden hebben wij een tv meubel in beton look laten maken. Zéér blij mee!
Alec denkt goed mee, komt met ideeën, levert mooi werk en is een echte vakman.
Ik zou hem bij iedereen aanraden!

Sonja van Amsterdam
Roelofarendsveen - 13 februari 2020
10/10
Realiseren droomkeuken

Eindelijk ging mijn wens na minstens 10 jaar wachten in vervulling; een nieuwe keuken! Voordeel van het lange wachten was dat ik inmiddels precies wist hoe en wat ik voor keuken voor ogen had. Na diverse bekende keukenwinkels te hebben bezocht kwamen we via onze aannemer in contact met Alec. Het voordeel ten opzichte van de "gewone" keukenwinkel is dat Alec bij je thuis komt. Hierdoor kon hij beter met ons meedenken over diverse oplossingen en kwam met ideeën aan welke ik zeer op prijs stelde. Om een voorbeeld te geven; ik wilde heel graag een Quooker en onder mijn gootsteen geen kast maar een lade met prullenbakjes (gescheiden afval). Bij de gewone winkels was dit onmogelijk maar bij WoodEmotions geen probleem. Zo hebben we ook geen lelijke plint boven de bovenkasten, maar gewoon kastruimte tot aan het plafond waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. En ons aanrechtblad.... die is speciaal voor ons op kleur gemaakt. Ook de plank aan het plafond voor de lampen en de vensterbank zijn gemaakt door WoodEmotions! Oh ja, en als je je afvraagt naar de prijs? Het scheelt bijna niets met de gewone keukenwinkel. En zeg nou zelf, wie wil er niet een unieke, speciaal voor jou op maat gemaakte droomkeuken?

Manon
Almere - 20 november 2018
10/10
Keuken renovatie

Onze vraag leek eenvoudig maar was dat beslist niet. Na 17 jaar dagelijks gebruik was onze keuken aan vernieuwing toe. Lades liepen niet lekker meer, deurtjes sloten niet goed, eentje lag er zelfs uit; kortom, de tijd had zijn werk gedaan. Mijn vrouw was echter nog altijd erg blij met het ontwerp dat zij destijds gekozen had en wilde eigenlijk dezelfde keuken opnieuw met alleen vernieuwde apparatuur. WoodEmotions zag hier mogelijkheden toe door alleen de frontjes te handhaven (die inderdaad nog in prima staat waren) en alles daarachter te vervangen en up-to-date te brengen compleet met nieuwe high-end houten aanrechtbladen.
Met veel begrip voor het invasieve effect van hun werkzaamheden heeft WoodEmotions de vernieuwing in vier dagen voor ons afgerond waarbij hun medewerkers op een zeer prettige manier bij ons te gast waren.

René
Baarn - 5 maart 2018
10/10
Aanrechtblad, keukenapparatuur en eikenhouten legplanken

Wij zijn erg blij met ons aanrechtblad, keuken apparatuur en eiken legplanken. Alec van WoodEmotions heeft fantastisch werk geleverd, goede communicatie en een goede prijs.

Jeroen
Utrecht - 4 oktober 2017
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2023 WoodEmotions