Home > Keukens op maat > Moderne keuken

Moderne keuken op maat

Op zoek naar een unieke handgemaakte moderne keuken? Een moderne keuken van WoodEmotions is altijd een strak afgewerkte maatkeuken. Wij komen bij je thuis en stemmen ons werk af op jouw huis en woonsituatie.

Om jouw droomkeuken te verwezenlijken, wordt door Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - een moderne keuken bedacht, ontworpen en gemaakt in onze eigen werkplaats. Helemaal naar jouw smaak, van materiaal dat jij hebt uitgezocht. Deze moderne keuken op maat voldoet aan al je eisen, is volledig functioneel en minimalistisch en heeft een uitstraling waar je elke dag opnieuw blij van wordt.

Offerte aanvragen

Kasten en fronten in de moderne keuken

In de moderne keuken is veel mogelijk zolang de uitstraling maar minimalistisch en symmetrisch is, en rust uitstraalt.

Allereerst wordt er in het moderne keukenontwerp rekening gehouden met strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Daarnaast wordt de apparatuur, zoals ovens en koelkasten, zoveel mogelijk verwerkt in het design van de keukenkasten, op zowel een zichtbare als onzichtbare manier.

Tot slot zijn de keukenkasten en -lades in de moderne keuken vaak in hetzelfde strakke design meegenomen: greeploos en met multifunctionele opbergmogelijkheden.

De kleur van de kasten zijn vaak lichtere rustige kleuren, die ook strak zijn afgewerkt.

Keukenbladen in de moderne keuken

Keukenbladen zijn in de moderne keuken juist vaak van hout, marmer of een ander blad met een strakke uitstraling, meestal met een glanzend oppervlak. In overleg met WoodEmotions kun je jouw wensen afstemmen.

De vorm van jouw moderne keuken

De vorm van jouw moderne keuken is afhankelijk van jouw woonsituatie. Bij de een staat een L-vormige moderne keuken ontzettend mooi, terwijl bij een ander een kookeiland de moderne keuken juist weer geheel tot zijn recht doet komen. Laat je door WoodEmotions adviseren wat het beste bij jou past!

Jouw moderne keuken: WoodEmotions maakt het

Ontwerper en meubelmaker Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - vertaalt jouw ideeën en wensen tot een bijzonder keukenontwerp waar je nooit op uitgekeken raakt. Zo krijg je een handgemaakte moderne keuken in de stijl en kleuren die bij jou en jouw budget passen. Wij komen bij je thuis om de beschikbare ruimte in ons op te nemen en zo tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dit alles voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de luxere keukenwinkel komt.

Ook een moderne keuken op maat?

Wil je jouw keuken omtoveren tot een moderne keuken? Bij WoodEmotions zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n moderne keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions