Home > Keukens op maat > Landelijke keuken

Landelijke keuken op maat

Ken je van die boerderijen met die landelijke keukens erin? De gezelligheid die het uitstraalt en de open ruimte? De bussen met kruiden en flessen met oliën op planken boven de keuken? Mooi hè?

Weet je wat nog mooier is? Er bestaat een stoere variant van de landelijke keukens en WoodEmotions maakt deze voor je! Zonder tierelantijntjes, maar wel met de rustieke en natuurlijke uitstraling waar jij naar op zoek bent. 

En, omdat onze landelijke keukens op basis van jouw ideeën en wensen bij jou thuis ontworpen wordt heb je altijd een unieke keuken in huis.

Ja, ik wil een landelijke keuken!

Kasten en fronten in de landelijke keuken

Qua uitstraling bestaan er zo veel mogelijkheden: Ga je voor een witte keuken of juist zwart? Beide zijn namelijk kenmerkend voor een landelijke keuken. Maar wist je ook dat het gebruik van hout vanwege de natuurlijke uitstraling erg gewild is in een landelijke keuken?

WoodEmotions is gespecialiseerd in het maken van landelijke keukens op maat waarbij hout een hoofdrol speelt. Zowel donkere houtsoorten als lichte houtsoort met een duidelijke nerf erin maken jouw landelijke keuken af. En of je een betonstuc, marmer, composiet of decton aanrechtblad wil om het af te maken, wij leveren het allemaal.

Keukenbladen in de landelijke keuken

Wilt u gebruik maken van een houten keukenblad in jouw landelijk keuken omdat je donkere kasten gebruikt? Of kies je misschien voor een betonlook aanrechtblad, omdat het gebruik van dit materiaal goed aansluit bij de lichtere houten kasten? WoodEmotions biedt meerdere opties die aansluiten op jouw ideeën en wensen qua landelijke keuken.

Stellingen en planken in de landelijke keuken

Tot slot zijn stellingen, rekken en consoles niet weg te denken uit de landelijke keuken en het leuke is dat ze op diverse manieren te gebruiken zijn in de landelijk keuken.

Consoles zijn multifunctioneel inzetbaar omdat je er zowel iets op kan zetten als eronder kan hangen, zoals bijvoorbeeld je keukentextiel of juist je keukengerei.

Daarnaast heb je qua rekken diverse mogelijkheden. Plaats ze bijvoorbeeld tussen twee kasten in, zodat je een nisrek creert. Of hang ze juist met leren banden op zodat je open rekken maakt, leuk voor bijvoorbeeld jouw Mason Jar-potten met suiker en koffie!

Perfect passend bij jouw landelijke keuken: de buffetkast

Niks maakt een landelijke keuken af zoals een mooie vrijstaande buffetkast waarin je jouw servies kan opbergen. WoodEmotions maakt naast handgemaakte landelijke keukens ook interieur op maat. Door deze optie kan je dus een buffetkast laten maken die geheel in stijl is met jouw landelijke keuken!

Jouw stoere landelijke keuken: WoodEmotions maakt het

Ontwerper en meubelmaker Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - vertaalt jouw ideeën en wensen tot een bijzonder keukenontwerp waar je nooit op uitgekeken raakt. Zo krijg je een handgemaakte landelijke keuken in de stijl en kleuren die bij jou en jouw budget passen. Wij komen bij je thuis om de beschikbare ruimte in ons op te nemen en zo tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dit alles voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de betere keukenwinkel komt.

Ook een landelijke keuken op maat?

Wil je jouw keuken omtoveren tot een landelijke keuken? Bij WoodEmotions zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n stoere landelijke keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions