Home > Interieur op maat > Kasten op maat

Kasten op maat

Met een kast op maat benut je de ruimte in huis optimaal. Wandvullend, van de vloer tot aan het plafond of als dressoir, in het trapgat of juist dat lastige, loze hoekje. Wij maken voor elke ruimte een kast die precies bij jouw huis en je budget past. En die helemaal aan jouw wensen en behoeften voldoet. De mogelijkheden voor kleuren, materialen en ontwerpen zijn eindeloos dus bel ons gerust voor advies of ideeën. Wij denken en ontwerpen graag met je mee.

Bekijk projecten Direct contact

Eindeloos veel mogelijkheden met WoodEmotions

WoodEmotions is specialist in hout en beton(look). Bij ons kun je terecht voor o.a. kastenwanden, kledingkasten, inloopkasten en tv-kasten.

Kastenwanden
Kastenwanden
Tv-Meubelen
Tv-Meubelen
Inloopkasten
Inloopkasten

Kastenwanden op maat

Kastenwand op maatEen kastenwand staat netjes en biedt veel opbergruimte. Je deelt je ruimte zo optimaal in. Een kastenwand op maat zorgt ervoor dat je de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt. Bij WoodEmotions kun je zelf welke kleuren en materialen jouw kastenwand krijgt. Zo geef je jouw interieur nog eens een persoonlijke 'touch'.

Meer informatie

Inloopkasten op maat

Inloopkasten op maatInloopkasten worden steeds populairder. Dit komt doordat inloopkasten voor overzicht, rust en opgeruimdheid zorgen. Vaak worden onze inloopkasten als kledingkasten gebruikt; omdat er simpelweg veel kleding moet worden opgeruimd. Bij WoodEmotions maken we inloopkasten op maat die perfect aansluiten op jouw wensen en budget.

Meer informatie

TV kasten op maatInloopkasten op maat

Wil je dat je TV meubel een echte sfeermaker is? Of gaat je voorkeur uit naar een TV kast van betonlook die wat minder opvalt? Bij WoodEmotions kan het allemaal. Onze TV kasten zijn er in groot of klein. Je kunt kiesen tussen echte 'eyecatchers' of TV meubelen die nauwelijks opvallen.

Meer informatie

Kasten op maat laten maken door WoodEmotions

WoodEmotions maakt kasten op maat in elke vorm, stijl en kleur; die precies bij je interieur en budget passen. Heb jij ook interesse op maat gemaakte kast van WoodEmotions? Neem dan direct contact op; we bespreken graag de mogelijkheden.

Contact opnemen

Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2023 WoodEmotions