Home > Keukens op maat > Design keuken

Design keuken op maat

Voor een design keuken ben je bij WoodEmotions op het juiste adres! WoodEmotions maakt immers unieke, handgemaakte design keukens met een luxe uitstraling en een ruimtelijk en rustgevend gevoel!

Ondanks dat de design keuken veel weg heeft van de moderne keuken is er een groot verschil: Niets is te gek in een design keuken. Sterker nog, de design keuken draait om een stijlvolle, uitdagende, strak vormgegeven keuken waar gewaagde kleur- en materiaalcombinaties niet worden geschuwd.

Offerte aanvragen

Kasten en fronten in de design keuken

In de design keuken staan hoogwaardige en exclusieve materialen centraal. Zo worden de fronten van kasten vervaardigd van luxere houtsoorten, zoals massief eiken- of notenhout. Verder zijn de kasten in de design keuken strak vormgegeven en bieden zij voldoende mogelijkheden om alle spullen op te bergen. Immers, je wilt niet dat jouw keukengerei zichtbaar is. 

Zoals benoemd zijn gewaagde kleur- en materiaalcombinaties in de design keuken niet vreemd. Leef je dus helemaal uit en ontdek samen met WoodEmotions wat er allemaal mogelijk is qua materiaal en afwerking!

Keukenbladen in de design keuken

Ook qua keukenbladen zijn er veel mogelijkheden. Zorg er voor dat het keukenblad in jouw design keuken een opvallende contrastkleur krijgt ten opzichte van de kasten.

De apparatuur van jouw design keuken

De apparatuur in jouw design keuken bestaat uit de modernste keukenapparatuur met nieuwste technologische snufjes, waarbij het ook zijn functionaliteit niet verliest. Zo ben je van alle gemakken voorzien!

De apparatuur, zoals ovens en koelkasten, wordt verwerkt in het design van de keukenkasten, op zowel een zichtbare als onzichtbare manier.

Jouw design keuken: WoodEmotions maakt het

Ontwerper en meubelmaker Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - vertaalt jouw ideeën en wensen tot een bijzonder keukenontwerp waar je nooit op uitgekeken raakt. Zo krijg je een handgemaakte design keuken in de stijl en kleuren die bij jou en jouw budget passen. Wij komen bij je thuis om de beschikbare ruimte in ons op te nemen en zo tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dit alles voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de luxere keukenwinkel komt.

Ook een design keuken op maat?

Wil je jouw keuken omtoveren tot een design keuken? Bij WoodEmotions zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n luxueuze design keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions