Home > Keukens op maat > Industriële keuken

Industriële keuken op maat

Op zoek naar een unieke handgemaakte industriële keuken in de stijl en kleuren die bij jou en jouw budget passen? Wil je hout, metaal (staal, messing of koper) en steen combineren voor een stoere uitstraling? Geen probleem. Onze creativiteit en expertise vormen samen met jouw wensen de basis voor het ontwerp van jouw industriële keuken.

Vervolgens kijken we hoe we deze industriële keuken op basis van het ontwerp tot leven kunnen brengen. En niet getreurd, als we iets niet zelf kunnen vervaardigen, besteden we het uit aan een van onze vaste verwerkers. Zo krijgen we altijd het perfecte eindresultaat: een industriële keuken op maat naar jouw smaak en ontwerp. Een unieke keuken dus!

Offerte aanvragen

Kasten en fronten in de industriële keuken

Hout, hout en nog eens hout: De basis voor jouw industriële keuken en laten wij daar nou net ontzettend handig mee zijn! Ruw hout met al zijn oneffenheden, nerven en ruwe randjes, we love it. Zeker als we het mogen omtoveren tot de mooiste industriële keukenkasten.

Ben je juist meer fan van beton? Ook dit is een veelgebruikt materiaal in de industriële keuken en een van onze vele specialiteiten. Niet voor niets maken wij betonlook meubels en aanrechtbladen! Een echte eyecatcher voor in jouw industriële keuken!

Kortom, het zal waarschijnlijk geen verbazing meer zijn dat juist van de industriële keukens ons hart sneller gaat kloppen. Maar nog beter voor jou: wij hebben hier ontzettend veel ervaring mee.

Keukenbladen in de industriële keuken

In de industriële keuken kan je prachtig spelen met donker en licht, met hout en beton. Een combinatie van lichte kasten en donkere bladen of vice versa zorgen voor een prachtig contrast.

Beslag en kranen in de industriële keuken

Nee, geen beslag voor pannenkoeken, maar het beslag voor je keukenkastjes. De industriële keuken is ideaal om te expirimenten.

Ga je voor robuuste grepen of juist ouderwetse grepen in jouw industriële keuken? En met welke metaalkleuren ga jij spelen? Zo kan je kiezen voor zwart metaal, RVS of juist koper.

En je kan deze metaalkeuze ook doorzetten naar jouw keuze qua industriële keukenkranen. Wij bieden je de mogelijkheden en ondersteuning, jij maakt de keuze!

Jouw stoere industriële keuken: WoodEmotions maakt het

Ontwerper en meubelmaker Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - vertaalt jouw ideeën en wensen tot een bijzonder keukenontwerp waar je nooit op uitgekeken raakt. Zo krijg je een unieke handgemaakte industriële keuken in de stijl en kleuren die bij jou en jouw budget passen. Wij komen bij je thuis om de beschikbare ruimte in ons op te nemen en zo tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dit alles voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de luxere keukenwinkel komt.

Ook een industriële keuken op maat?

Wil je jouw keuken omtoveren tot een industriële keuken? Bij WoodEmotions zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n stoere industriële keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions