Home > Keukens op maat > Beton in de keuken

Beton of betonlook keuken

Een keuken met een betonnen aanrechtblad is prachtig om te zien. Het geeft de keuken een natuurlijke uitstraling met zo'n stoere industriële look. Beton is wel vlekgevoelig. Ter bescherming brengen we een laag hardwax aan maar na een tijdje zie je onherroepelijk verkleuringen en slijtageplekjes. Dit maakt het blad nog natuurlijker en versterkt de industriële look. Maar je moet er wel van houden! Als je een blad wilt dat er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien, dan is betonlook wellicht een betere optie. Een betonlook aanrecht is opgebouwd uit watervast plaatmateriaal, bewerkt met drie lagen betonstuc (Beal Mortex). Dit gestuukte blad wordt afgewerkt met een zijdenmatte tweecomponentenlak en krijgt daar bovenop nog een waslaag.

Betonlook is in meerdere kleuren leverbaar. Het natuurlijke effect is hetzelfde als bij volledig beton maar dan zonder slijtageplekjes en verkleuringen. Een aanrechtblad in betonlook kan in een stuk gemaakt en geleverd worden. Bij massief beton is dit niet mogelijk omdat het te zwaar is. Als je interesse hebt in een beton of betonlook aanrecht nemen we alle punten nog even met je door. Wij willen graag dat je 100% tevreden bent met je nieuwe keuken en dat kan alleen als je een weloverwogen keuze maakt!

Bekijk projecten Direct contact

Betonlook aanrechtbladen

Een keuken met een betonlook aanrechtblad is prachtig om te zien. Het geeft de keuken een natuurlijke uitstraling met zo'n stoere industriële look. Een betonlook aanrechtblad is opgebouwd uit watervast plaatmateriaal, bewerkt met drie lagen betonstuc (Beal Mortex). Dit gestuukte blad wordt afgewerkt met een zijdenmatte tweecomponentenlak en krijgt daar bovenop nog een waslaag.

Alles over betonnen aanrechtbladen

Direct naar:

Keukenontwerp
Keukenontwerp
Landelijke keuken op maat
Landelijke keuken op maat
Industriële keuken op maat
Industriële keuken op maat
Moderne keuken op maat
Moderne keuken op maat
Design keuken op maat
Design keuken op maat
Materiaal en afwerking
Materiaal en afwerking
Beton in de keuken
Beton in de keuken

Bekijk projecten Direct contact

Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions