Home > Betonlook aanrechtbladen

Betonlook aanrechtbladen

Een keuken met een betonnen aanrechtblad is prachtig om te zien: het geeft je keuken een moderne uitstraling met zo'n stoere industriële look. De mogelijkheden van een betonlook aanrechtblad zijn eindeloos: bij WoodEmotions zijn aanrechtbladen in bijna elke kleur en stijl verkrijgbaar. En zit de kleur die jij graag wilt niet in de waaier? Dan kunnen wij hem altijd voor je mengen!

Offerte aanvragen

Eindeloos veel mogelijkheden van betonlook aanrechtbladen

Aanrechtblad op maat
Aanrechtblad op maat
Een aanrechtblad met ingebouwde apparatuur
Ontdek de mogelijkheden
Complete keuken
Complete keuken
Goedkope keuken met betonlook aanrechtblad?
Ontdek de mogelijkheden
Keukenrenovatie
Keukenrenovatie
Is jouw keuken toe aan een (kleine) vernieuwing?
Ontdek de mogelijkheden

Keukenbladen van betonlook op maat door WoodEmotions

Een groot voordeel van een betonlook keukenblad is de bewerkbaarheid. Met onze kennis en ervaring maken wij aanrechtbladen precies op maat en bouwen wij er allerlei soorten appratuur in. Dit is niet mogelijk bij keukenbladen van volledig beton omdat deze te zwaar zijn. Daar komt bij dat betonlook minder kwetsbaar is dan massief beton, waardoor de kans op beschadigingen veel kleiner is. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden om beton(look) in je keuken te plaatsen. Bij WoodEmotions zijn aanrechtbladen in bijna elke kleur, vorm en stijl verkrijgbaar. Laat je daarom inspireren door onze projecten.

Noem het en WoodEmotions maakt het

Ontwerper en meubelmaker Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - vertaalt jouw ideeën en wensen tot een bijzonder keukenontwerp waar je nooit op uitgekeken raakt. Zo krijg je een handgemaakte keuken in de stijl en kleuren die bij jou en je budget passen. Wij komen bij je thuis om de beschikbare ruimte in ons op te nemen om tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dit alles voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de luxere keukenwinkel komt.

Ook beton in de keuken? Neem contact met ons op

Of je nou een compleet nieuwe keuken wilt, of simpelweg wat nieuws aan je keuken wilt toevoegen. Bij WoodEmotions kan het allemaal. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n stoere industriële keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes verzekerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions