Betonlook tafels

Betonlook wordt steeds populairder. Voor ons is dat geen verassing: betonlook is namelijk een zeer goede oplossing om stoere, maar makkelijke meubels mee te maken. De betonlook meubels zijn licht, makkelijk te verplaatsen, waterafstotend en betonlook biedt veel mogelijkheden. Daar komt bij dat betonlook meubels je interieur een moderne industriële uitstraling geven. Deze toepassing is niet alleen geschikt voor in de keuken, zoals we dat nu al veel zien. Andere meubels van betonlook zijn ook zeker een aanwinst voor je interieur. Denk hierbij aan eettafels, salontafels en bijzettafels. WoodEmotions maakt betonlook tafels op maat in elke vorm, stijl en kleur. Wil je ook een betonlook tafel in jouw huis? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe betonlook meubels je interieur verfraaien.

Contact opnemen

Betonlook tafels op maat

Doordat betonlook eenvoudig toepasbaar is op houten meubels, zijn onze betonlook tafels verkrijgbaar in bijna elke vorm, stijl en kleur. Wij maken een betonlook tafel op maat; precies naar jouw wens en smaak. Van ronde ovale bijzettafels, tot rechthoekige eettafels. Met de betonlook hebben deze tafels een unieke en robuuste uitstraling. Hierdoor passen betonlook tafels vrijwel in alle interieurstijlen; van modern tot landelijk. Tafels van betonlook zijn onderhoudsvriendelijk en water- en weerbestendig. Ze geven je interieur net even wat meer klasse.

Eindeloos veel mogelijkheden met betonlook tafels

Een betonlook meubel hoeft er helemaal niet lomp of grof uit te zien. Ze zijn juist charmant, subtiel én stoer! Laat je daarom inspireren door de onderstaande tafels die ontworpen zijn door de designer van WoodEmotions; Alec Signer.

Ook beton in de keuken? Neem contact met ons op

Heb je interesse in een betonlook tafel van WoodEmotions? Neem dan contact met ons op: we bespreken graag alle mogelijkheden. Zo wordt alles naar jouw wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions