Home > Betonlook aanrechtbladen > Betonlook toepassingen copy

Eindeloos veel mogelijkheden met onze betonlook aanrechtbladen

De mogelijkheden van beton in de keuken zijn eindeloos: bij WoodEmotions zijn aanrechtbladen in bijna elke kleur, vorm en stijl verkrijgbaar. Is jouw keuken toe aan een kleine vernieuwing, of wil je gewoon een compleet nieuwe (betonlook) keuken? Bij WoodEmotions kan het allemaal. Met jouw ideeën en onze ervaring en kennis van de materialen, werken we iets uit dat helemaal bij jou en jouw huis past.
 


Keukenrenovatie

Keukenrenovatie met betonlook aanrechtbladIs jouw keuken toe aan een (kleine) vernieuwing? Met een nieuw betonlook aanrechtblad blaas je jouw keuken een nieuw leven in. En dat met een investering die verrassend goed te overzien is. Als je bent uitgekeken bent op je keuken - terwijl alles nog naar behoren werkt - is het natuurlijk niet nodig om een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen.

Kies voor een betonlook aanrechtblad

Het vervangen van het aanrechtblad door een betonlook variant, krijgt jouw keuken een totaal andere uitstraling: stoer, modern en luxe! Daarbij is een dergelijke investering vele malen interessanter dan die in een compleet nieuwe keuken. Bijkomend voordeel is dat betonlook materiaal zeer duurzaam is en bestendig tegen intensief gebruik voor een lange periode.

Meer mogelijkheden bij een renovatie

Bij een renovatie kunnen we naast het betonlook aanrechtblad ook de bewegende delen in jouw keuken vervangen, zoals de lades of de frontjes. Hierbij is het ook mogelijk om de inbouwapparatuur gedeeltelijk of geheel door ons te laten vervangen. Hiermee kan de basis van de keuken blijven bestaan wat u een aanzienlijk besparing oplevert.

Afspraak maken
 


Complete keuken met betonlook

Nieuwe betonlook keukenIs jouw keuken verouderd en ben je toe aan iets nieuws? Kies dan voor een compleet nieuwe keuken met een betonnen of betonlook aanrechtblad. Dat geeft jouw moderne keuken een stoere, industriële uitstraling.

Ons ontwerp naar jouw idee 

Ontwerper Alec Signer - eigenaar van WoodEmotions - werkt al jouw ideeën gecombineerd met zijn ervaring en uit naar een handgemaakte droomkeuken waar je nooit op uitgekeken raakt. Daarnaast komen wij altijd thuis om de situatie in ons op te nemen en zo tot een ontwerp te komen dat past als een maatpak. En dat voor een prijs die verbazingwekkend dicht bij die van de luxere keukenwinkel komt.

Afspraak maken
 


Een wasbak of kraan in jouw betonlook aanrechtblad?

betonlook aanrechtbladen met aanvullende optiesWil je een betonnen aanrechtblad met een was- en spoelbak, een kraan of andere apparatuur? Een groot voordeel een betonlook keukenblad is de bewerkbaarheid. Met kennis van het materiaal en ervaring maken wij het aanrechtblad op maat en bouwen wij allerlei soorten apparatuur in. Wat dacht je van een Quooker Fusion met 3-in-1 kraan, netjes ingebouwd in jouw stoeren betonlook aanrechtblad? Informeer naar de mogelijkheden.

Alle merken apparatuur, inclusief inbouw- en reparatieservice

Via WoodEmotions kun je apparatuur van de beste, maar ook de betaalbare merken kiezen. Wij beschikken over een eigen installatie en reparatie team. Is er iets is dat telefonisch niet kan worden opgelost? Dan staan wij binnen 1 á 2 werkdagen bij u voor de deur met een oplossing. Eigenlijk net zoals we dat doen voor alle andere door ons geleverde keukenonderdelen.

Afspraak maken


Ook een betonnen aanrechtblad op maat?

Heb je interesse in een betonlook aanrechtblad? Wil je jouw keuken vernieuwen of heb je liever een compleet nieuwe (betonlook) keuken? Bij WoodEmotions zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op als je interesse hebt in zo'n stoere industriële keuken. We bespreken graag alle mogelijkheden: zo wordt alles op wens gemaakt. Succes gegarandeerd!

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions