Home > Betonlook aanrechtbladen > Betonlook tv-meubels

Betonlook TV meubels

Betonlook is niet alleen geschikt voor een stoere uitstraling in de keuken. Betonlook is ook toe te passen op TV meubels. Betonlook meubels zijn logischerwijs vele malen lichter dan meubels van massief beton en daardoor veel makkelijker te verplaatsen.

Daarnaast heb je met betonlook ook meer mogelijkheden: het kan grof, fijn of leisteen-achtig afgewerkt worden in oneindig veel kleuren. WoodEmotions is gespecialiseerd in het werken met beton en betonlook. Wij maken houten TV meubels met een betonnen look op maat in elke vorm, stijl en kleur. Wil je ook een betonlook TV meubel? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe deze meubels een aanwinst zijn voor je interieur.

Contact opnemen

TV meubels op maat met betonlook

Wil je dat je TV meubel een echte 'eyecatcher' kan zijn? Of heb je liever een TV kast van betonlook die wat minder opvalt? Met onze betonlook TV meubels kan het allemaal! Onze betonlook TV meubels staan, zweven, zijn groot of juist klein. Ze vormen het centrum van je woning of gaan onherkenbaar op in het interieur. Zo kan je TV bijvoorbeeld volledig worden weggewerkt in een wandkast (die wij ook op maat kunnen maken). Zo komt de TVv dan alleen tevoorschijn als je daadwerkelijk TV aan het kijken bent.

Wij maken betonlook TV meubels op maat; precies volgens jouw smaak en plan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Ook een TV meubel met betonlook?

WoodEmotions maakt betonlook TV kasten op maat in elke vorm, stijl en kleur. Heb jij ook interesse in een op maat gemaakte betonlook TV meubel? Neem dan direct contact op; en ontdek hoe deze meubels een aanwinst zijn voor je interieur.

 
Op zoek naar de specialist voor jouw droomkeuken? Maak dan meteen een afspraak!
Neem direct contact op
© 2024 WoodEmotions